Horari i activitats

L’Escola d’Estiu és un espai on ens trobem aquelles persones que en dediquem a l’educació al llarg de la vida des d’àmbits molt diversos per formar-nos, per compartir, per laborar propostes.

La inscripció dona opció a cada participant a fer curs presencial i un curs virtual si ho desitja. També es pot participar fer l’itinerari que anomenem Activitats Generals. La inscripció a aquest itinerari es gratuïta i es comparteixen activitats amb els participants dels cursos. Cal fer una inscripció al Itinerari d’activitats generals. Per les persones que nomes participin en aquest itinerari s’acreditaran 10 hores de formació si ho desitgen.

L’Itinerari d’activitats generals inclou:

  • Presentació de l’escola d’estiu a càrrec de la professora Núria Rajadell de la Universitat de Barcelona i conferència inaugural a càrrec de Javier Villatoro  professor de la Universitat de Frankfurt ( dilluns 2 de 9-10.30 )
  • Un taula sobre Inclusió i Educació de Persones Adultes a càrrec de les professores de la Universitat de Barcelona Àstrid Castells i Sheila Mas ( dimarts de 13 a 14 h.)
  • Una fira d’experiències ( dimecres de 12 a 14 h.)
  • Xerrada de cloenda amb Àngels Renom ( divendres de 12 a 13.30 )

 

L’horari general de l’Escola d’Estiu és:

horari